silent counter

Μ.ΠΟ.ΎΦ.Λ.Ε.Σ.

Μέτωπο...ΠΟλιτη-κής...ΎΦανσης...Λαϊκών...Εξάρσεων...Σουρεαλισμού

Θεωρία Πολιτη-κής Πρακτικής

Thursday, April 15, 2010

Το Κάγκελο

.
Μειώθηκε η εμπορία προσώπων και η λειτουργία των καμπαρέ μας λένε τα αρμόδια όργανα του τόπου αλλά και οι σχετικές αναφορές στα ντόπια ΜΜΕ. Μάαααλιστα…

[P....R....E....S....S......P....L....A....Y]


Δεν γνωρίζουν δηλαδή αυτό που μπορεί να σε πληροφορήσει οποιοδήποτε μέλος της συμπαθούς τάξης της ταρίφας –παράρτημα νυχτερινής βάρδιας –ή οι πορτιέρηδες στα φτηνά ξενοδοχεία ή όποιος άλλος τυγχάνει συχνά να βρίσκεται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους δια το άθλημα του αγοραίου πήδουκλου.

Ότι δηλαδή … από τη μια ο ανταγωνισμός των ψευδο-καλλιτεχνίδων (αυτών δηλαδή που βρίσκονται στα κατεχόμενα) … και από την άλλη τα «φτηνά εργατικά χέρια» εξ Ασίας… κάνουν πλέον μη ανταγωνιστικό το «προϊόν» που πλασάρουν οι δικοί μας ατζέντηδες.

Εάν δε παρατηρήσατε να λιγοστεύει ο αριθμός των Ασιατισσών νεανίδων που κυκλοφορούν στα γνωστά σημεία της κάθε πόλης… να σας πληροφορήσω ότι αυτές είναι μόνο οι νεοφερμένες και άβγαλτες. Οι «παλιές» πλέον λειτουργούν με κινητό και ατζέντα για ραντεβού. Άμα δεν πάρεις νωρίς να κλείσεις, έχασες.

Πέντε έως δέκα χιλιάδες ευρώ παίρνουν οι ατζέντηδες στη χώρα τους για να τους εξασφαλίσουν μεταβίβαση και παραμονή στη Νήσο της Αφροδίτης και… για να καταλάβετε και το ρυθμό απασχόλησης …το ποσό αποπληρώνεται μέσα σε 3-5 μήνες.

Τουλάχιστον οι εργαζόμενες γλύτωσαν από τα χέρια των δικών μας ατζέντηδων, για την ποιότητα των «δικών» τους δεν ξέρω να σας πω.

Εκεί που η κρίση οδηγεί πολλές επιχειρήσεις στο κλείσιμο, το ασιατικό παρακλάδι του αρχαιότερου των επαγγελμάτων συνεχίζει ακάθεκτο. Ακάθεκτα συνεχίζουμε βέβαια και εμείς οι Κύπριοι στο να κρύβουμε την πραγματικότητα κάτω απ’ το χαλί.

1 comment:

rose said...

εχω την εντυπωση πως δνε γλυτωσαν ακριβως απο τους δικους μας ατζεντηδες.

τώρα ένας ιδιοκτήτης, λέμε τώρα π.χ μιας υπεραγοράς, "αγοράζει" γυναίκα να καθαρίζει το μαγαζί του με 1,500 ευρώ τα οποία για να αποπληρώσει σύντομα θεωρεί οτι δικαιούται να δίνει στους φίλους και γνωστούς του.

νοοτροπία είναι και αναδεικνύει νέες ιδέες...

α! και ο μόνος λόγος που δεν ξεσηκώνονται οι "μαγαζάτορες" των καμπαρέ είναι γιατί τώρα έχουν βίζα 12μηνη αντί 3μηνη. [εξισορροπούνται οι ...ζημιες έτσι]

α! και κατι τελευταίο ...
8 κρεβατια εχουν στο καταφύγιο
οι συλληψεις θα εινια πολλάπλασιες αυτου του αριθμου
8, 16, 24 κλπ
πέρυσι ήταν 16 :-)
πρόπερσι που δεν είχαν καταφύγιο οι κρατικές υπηρεσίες 104!
Να δουλευουν εκτος ωραρίου τα παιδιά; έχουμε και κρίση... οι υπερωρίες κοστίζουν!

α! πως το είπαμε

σεξ?

καμια σχεση