silent counter

Μ.ΠΟ.ΎΦ.Λ.Ε.Σ.

Μέτωπο...ΠΟλιτη-κής...ΎΦανσης...Λαϊκών...Εξάρσεων...Σουρεαλισμού

Θεωρία Πολιτη-κής Πρακτικής

Monday, July 15, 2013

Gold on the Ceiling


Λοιπόν, επειδή μετά που το φαινόμενο ΧΧΧ-ventures (δες ΕΔΩ, στου Αβέβαιου), όπου αφού «σφάξεις» φίλους και γνωστούς για να κουρέψουν και αυτοί την ουρά τους …μπορείς να πηγαίνεις κάθε μήνα διακοπές… (τι εννοείς δεν μπορείς;) επειδή λέω τώρα τελυταία άκουσα διάφορους να πείθονται να «παίξουν» και με εταιρείες που διατείνονται ότι ασχολούνται με την αγοραπωλησία χρυσού… και επειδή συχνά–πυκνά στα ΜΜΕ μας βγαίνουν ιστορίες και για το χρυσό της Κυπριακής Δημοκρατίας, δείτε σας παρακαλώ το παρακάτω βίντεο:


Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει τις πληροφορίες που παρατίθενται άνωθεν. Δεν θα εμπλακώ σε συζήτηση πέραν της παραδοχής της ασχετοσύνης μου. Είναι όμως 2 πράγματα για τα οποία δεν πρόκειται κανένας να μου αλλάξει την άποψη.


Πρώτον, όπου υπάρχουν FUTURES, OPTIONS, POSITIONS, κλπ. υπάρχει ψηλό ρίσκο, υπάρχει ο κίνδυνος χειρισμού των τιμών, υπάρχουν σπεκουλαδόροι (από τα χέρια των οποίων περνά ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ και όχι το υπό διαπραγμάτευση αγαθό) και –συχνότατα –υπάρχουν θύματα.

Δεύτερο, ενώ οι πιθανότητες πληρωμής μας φαίνονται καλές στην αρχή ενός τέτοιου σχήματος, με πολλαπλασιαστή (και απαιτούμενη προϋπόθεση πληρωμής) το 4 … μέσα σε 10 κινήσεις… ουπς… φτάνεις και ξεπερνάς τον (ΕΚ) πληθυσμό της Κυπρούλας μας… οπόταν καλόν είναι να ετοιμάζεσαι να περάσεις τα οδοφράγματα ή να βρεις τρόπο για φτηνά ταξίδια στο εξωτερικό (σαν το «σχέδιο» που ανάφερα άνωθεν)… για να μεν μείνεις που τους τελευταίους στη σειρά τζιαι … χάσκοντα.

1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536
262144
1048576

Χάτε τωρά, πάρτε και ένα τραγουδάκι να κάμετε χαρά:

4 comments:

the Idiot Mouflon said...

Repertoire:
“Gold on the Ceiling”, the Black Keys.

YouTube Video: CBC Documentary:
http://www.cbc.ca/doczone/episode/the-secret-world-of-gold.html

rose said...

πες τα χρυσόστομε
φτου φτου φτου
τι είπα τωρα;!
:)

the Idiot Mouflon said...

:-)

the Idiot Mouflon said...

New YouTube link:

http://www.youtube.com/watch?v=y8jZRUuWWIs

Search: secret world of gold cbc